Algemene voorwaarden

Op de dienstverlening van debesteprivateleasedeal.nl gelden de volgende algemene voorwaarden zoals op deze pagina geformuleerd. We hebben geprobeerd de voorwaarden zo helder en duidelijk mogelijk te beschrijven. Heeft u na het lezen van onze algemene voorwaarden nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Gratis offerte aanvragen
Bel mij terug

1. Eigenaar debesteprivateleasedeal.nl
debesteprivateleasedeal.nl is een initiatief van DBLD B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer: 75857685.

2. Onze dienstverlening
debesteprivateleasedeal.nl is een online platform waar een geselecteerde Private Lease aanbieder op aangesloten is. Momenteel is de aangesloten Private Lease aanbieder Privelease.nl Bezoekers die interesse hebben in Private Lease kunnen via debesteprivateleasedeal.nl gratis een offerte aanvragen. Contact en het uitbrengen van de offerte(s) zal worden afgehandeld door Privelease.nl.

2.1 Aanvragen van offerte
Iedere gebruiker die een offerte wil ontvangen van een Private Lease auto kan gratis zijn of haar aanvraag indienen door het contactformulier in te vullen. De aanvraag wordt real-time doorgestuurd naar Privelease.nl. Nadat de aanvraag is gecontroleerd door een medewerker van Privelease.nl zal er contact met de aanvrager opgenomen worden om de aanvraag compleet te maken en om een offerte uit te brengen.

2.2 Ontvangen van offerte
Doorgaans zal er binnen 24 uur contact met aanvrager opgenomen worden. Dit kunnen we echter niet garanderen. Ook kunnen we niet garanderen of u daadwerkelijk een offerte ontvangt.

3. Aansprakelijkheid
debesteprivateleasedeal.nl fungeert enkel en alleen als online tussenplatform en is in geen enkel opzicht aansprakelijk. Nadat de aanvraag is ingediend via een van de contactformulieren zal Privelease.nl de verdere afhandeling van de aanvraag verzorgen. Vanaf het moment dat de aanvrager het ingevulde contactformulier verzendt gelden de algemene voorwaarden van Privelease.nl. Deze Algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal Economische Raad.

4. Samenstelling van onze website
Ondanks dat de website debesteprivateleasedeal.nl met de grootst mogelijk zorg is gemaakt is het mogelijk dat sommige informatie onjuist of onvolledig is. Hiervoor kunt u ons niet aansprakelijk stellen. We waarderen het enorm als u contact met ons opneemt als er iets is op de website wat onvolledig of onjuist is. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Op deze manier kunnen we onze dienstverlening blijven optimaliseren.

5. Copyright
Op de website van debesteprivateleasedeal.nl wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen, content en andere elementen. Geen enkele gebruiker mag zonder schriftelijke toestemming onderdelen van onze website gebruiken of verveelvoudigen. Van onze kant mag u hetzelfde verwachten. Heeft u het gevoel dat wij copyright schenden, laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen.

6. Privacy
DBLD B.V. slaat de gegevens van de aanvrager via een beveiligde server op. Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens niet voor (marketing) doeleinden van derden. Uw aanvraag sturen wij rechtstreeks door naar Privelease.nl. Bekijk ook onze privacyverklaring voor de volledige uitleg. Wij adviseren u deze zorgvuldig door te nemen.

Gratis offerte aanvragen
Bel mij terug

Private leasen

Onze partner is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Geniet van onze voordelen.

  • Houder van het Keurmerk Private Lease
  • Laat de auto bij uw thuis afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Klanten beoordelen ons met een

9,3

Gebaseerd op 143 beoordelingen