Keurmerk Private Lease

Via ons lease je altijd met het Keurmerk Private Lease, wel zo prettig. Het Keurmerk Private Lease staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Met Private Lease rijd je zorgeloos en voor een vast bedrag per maand en zonder risico voor onverwachte kosten. De Stichting Keurmerk Private Lease is een onafhankelijke stichting die jouw belangen als consument beschermt.

Keurmerk Private Lease

Gratis offerte aanvragen
Bel mij terug

Keurmerk Private Lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd jouw auto leasen doe je bij een leasemaatschappij die houder is van het Keurmerk Private Lease. Via debesteprivateleasedeal.nl lease je gegarandeerd met de vijf zekerheden die het Keurmerk Private Lease te bieden heeft, namelijk:

1. Eerlijke voorwaarden
In samenwerking met de Consumentenbond zijn de algemene voorwaarden eerlijk en transparant tot stand gekomen.

2. Compleet product
Wanneer je een auto gaat leasen wil je graag duidelijk weten wat er in de leaseprijs zit. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Het leasecontract is altijd inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
Het vaste maandbedrag voor jouw leaseauto moeten wel afgedragen kunnen worden. Daarom gaat de leasemaatschappij samen met je bekijken hoeveel je maandelijkse wilt en kunt betalen voor een leaseauto. Hierdoor weet je zeker dat je een leaseauto gaat rijden waarvan de kosten altijd gedragen kunnen worden.

4. Een bedenktijd van 14 dagen
Een leaseauto kies je niet zomaar en wanneer de keuze is gemaakt dan kun je toch nog bedenkingen hebben of wellicht voor een andere leaseauto willen kiezen. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.

5. Zekerheid bij klachten
Uiteraard gaan we ervan uit dat er geen klachten zijn, maar wanneer er wel een klacht is dan is het fijn om te weten dat deze snel en onafhankelijk zal worden opgelost door een geschillencommissie.

Zorgeloos Private Leasen

Zoals genoemd is onze partner Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een onafhankelijke stichting die jouw belangen als consument beschermt. Alle informatie over het keurmerk zijn terug te lezen op de website keurmerkprivatelease.nl.

Via debesteprivateleasedeal.nl weet je zeker dat je veilig, verantwoord en vertrouwd een auto gaat leasen. Zorgeloos rijden met heldere voorwaarden. Ben je op zoek naar een leaseauto en wil je hier graag een vrijblijvende offerte van ontvangen? Vul dan gerust ons contactformulier.

Gratis offerte aanvragen
Bel mij terug

Private leasen

Onze partner is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Geniet van onze voordelen.

  • Houder van het Keurmerk Private Lease
  • Laat de auto bij je thuis afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Klanten beoordelen ons met een

9,3

Gebaseerd op 143 beoordelingen

Voor welke auto wil je een offerte ontvangen?

Je ontvangt binnen 24 uur de offerte. Gratis en vrijblijvend.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Onze service is 100% gratis en vrijblijvend.