Over ons

Je bent waarschijnlijk op zoek naar de beste private lease deal voor jouw nieuwe leaseauto. Maar waar begin je de zoektocht tussen al die leasemaatschappijen? Wie heeft de juiste voorwaarden en beste prijs? Wij hebben dat voorwerk al voor jou gedaan. Zo lease je met een gerust gevoel. Lees op deze pagina het verhaal achter ons bedrijf.

Over ons

Gratis offerte aanvragen
Bel mij terug

Wie zijn we en wat doen we voor jou?

De website debesteprivateleasedeal.nl is onderdeel van DBLD B.V., opgericht door Floris Mulder en René Meijer. debesteprivateleasedeal.nl heeft als doel om particulieren in contact te brengen met leasemaatschappijen die houder zijn van het Keurmerk Private Lease en hun service uitstekend op orde hebben. Wij selecteren daarvoor ieder jaar de beste private lease aanbieder van Nederland. Op deze manier hoeven particulieren niet langer alle offertes en voorwaarden te vergelijken van leasemaatschappijen. Zo lease je altijd een nieuwe auto met de beste prijs en de beste voorwaarden.

Waarom gestart?

Met meer dan 40 jaar ervaring in de automotive en leasemarkt merkten we dat Private Lease een geweldige ontwikkeling doormaakt in Nederland. Het aanbod van leasemaatschappijen en autodealers is overweldigend en daardoor merkten we dat consumenten met veel vragen en onzekerheden zitten als ze willen kiezen voor Private Lease. Hoe makkelijk zou het zijn als een ervaren partij de voorwaarden en kleine lettertjes al voor de consument gescreend heeft? Met deze wens vanuit de consument zijn we aan de slag gegaan en hieruit is debesteprivateleasedeal.nl ontstaan. Private Leasen zonder zorgen, met heldere voorwaarden en uitstekende service! Wanneer je leaset via ons ben je verzekerd van o.a.:

  • Houder Keurmerk Private Lease
  • Eerlijke en scherpe prijzen
  • Auto thuis laten afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • 24/7 hulp dankzij onze 24-uursservice
  • Altijd een servicepunt bij jou in de buurt

Daarnaast zijn er nog meer voordelen om te leasen via debesteprivateleasedeal.nl. Deze kun je lezen op deze pagina. Vragen? Vul gerust ons contactformulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op.

Voor welke auto wil je een offerte ontvangen?

Je ontvangt binnen 24 uur de offerte. Gratis en vrijblijvend.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Onze service is 100% gratis en vrijblijvend.

Gratis offerte aanvragen
Bel mij terug

Private leasen

Onze partner is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Geniet van onze voordelen.

  • Houder van het Keurmerk Private Lease
  • Laat de auto bij je thuis afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Klanten beoordelen ons met een

9,3

Gebaseerd op 143 beoordelingen

Ons team staat voor je klaar.

Team debesteprivateleasedeal

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Uiteraard ben je ook van harte welkom in de Private Lease showroom.