Private Lease

Het privé leasen van een auto, ook wel Private Lease genoemd, wordt steeds populairder in Nederland. Zo lease je tegen een vast maandbedrag een nieuwe auto zonder onverwachte garagekosten. Overweeg jij Private Lease? Vraag een gratis offerte aan voor jouw auto via ons contactformulier.

Wat is Private Lease uitleg

Gratis offerte aanvragen
Bel mij terug

Wat is Private Lease?

Een auto leasen associeer je mogelijk met het bedrijfsleven. Het is echter ook mogelijk om privé een auto te leasen. In 2018 was het aantal particulieren met een leaseauto met 50% gestegen ten opzichte van een jaar daarvoor. Wil je graag een nieuwe auto rijden tegen een vast tarief per maand? Dan is Private Lease een interessante oplossing. Je hoeft dan geen aanslag te doen op je spaargeld. We vertellen je er hier meer over.

Waarom kiezen voor een Private Leaseauto?

Een nieuwe auto is een kostbaar bezit. Het vergt een flinke investering om een auto aan te schaffen. Hoe lang gaat de auto mee? Welke onkosten komen erbij kijken? Hoe zit het met de waardedaling van de auto door de jaren heen? Allemaal zaken waar je je druk om kunt maken als je een auto koopt. Wanneer je kiest voor Private Lease heb je altijd een goed inzicht in je kosten en hoef je je niet te bekommeren om onverwachte reparatie- of onderhoudskosten. Heb je geen spaargeld of wil je je reserves niet aanspreken? Dan kun je via private lease op een laagdrempelige wijze een nieuwe auto rijden. Vooral als je geen onverwachte kosten wilt en lage maandelijkse lasten, dan kan een Private Lease deal voor jou interessant zijn.

Waarop letten bij een Private Lease?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een privé lease deal wilt sluiten. We hebben hier de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rij gezet:

Je kunt minder hypotheek of krediet aanvragen
Een van de belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden, is dat je door een privé lease minder hypotheek kunt krijgen. Je leasedeal wordt bij Stichting BKR geregistreerd. Bij de aanvraag van een hypotheek wordt een percentage van je maandelijkse leasekosten in mindering gebracht op de maximale maandelijkse woonlasten. Ook als je andere leningen wilt aanvragen, zal je leasedeal hierbij worden meegenomen.

Tussentijds het contract opzeggen kan duur zijn
Privé een auto leasen betekent dat je een contract aangaat met een leasemaatschappij. Je zult je dus aan de afspraken moeten houden. Maar wat als je situatie tussentijds wijzigt? Denk aan een echtscheiding of verandering van de samenstelling van het gezin. In dat geval kan een contractbreuk je duur komen te staan. Lees daarom altijd goed de voorwaarden van een leasecontract door, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Gratis offerte aanvragen

Wil je privé een voordelige en nieuwe auto lease? Momenteel werken wij samen met Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.. Ze zijn houder van het Keurmerk Private Lease. Zo weet je zeker dat jouw aanvraag in goede handen is. Ook kun je met alle vragen terecht bij de deskundige en ervaren mobiliteitsadviseurs. Gratis offerte ontvangen voor een Private Lease auto? Vul vrijblijvend ons contactformulier.

Gratis offerte aanvragen
Bel mij terug

Private leasen

Onze partner is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Geniet van onze voordelen.

  • Houder van het Keurmerk Private Lease
  • Laat de auto bij je thuis afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Klanten beoordelen ons met een

9,3

Gebaseerd op 143 beoordelingen

Voor welke auto wil je een offerte ontvangen?

Je ontvangt binnen 24 uur de offerte. Gratis en vrijblijvend.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Onze service is 100% gratis en vrijblijvend.